Over ons


Ervaren in b2b-mailings, pionier in employee-gifts


Bij MASTERsmiles zijn we niet aan ons proefstuk toe. Als zusterbedrijf van mail- en verzendhuis MASTERmail beschikken we over alle expertise om b2b-geschenken en -kaartjes in grote volumes te personaliseren en te versturen. Die ervaring zetten we graag in bij het ontzorgen van jouw organisatie in het uitrollen van een cadeaubeleid voor je medewerkers. Uniek in België en daar zijn we fier op!

Kleine gebaren, grote belevingen

We geloven dat beleving op (en naast) de werkvloer meer dan ooit bepalend is voor employee engagement en job happiness. Met MASTERsmiles bieden we jou een eenvoudige formule om met persoonlijke attenties dichter bij jouw mensen te staan op alle hoogtepunten in hun jaar. Een betekenisvol moment van aandacht dat resulteert in een glimlach bij je medewerkers. Dat is waarvoor we het doen!


Hoe werkt MASTERsmiles?

1 | Meet & greet: bij welke gelegenheden verdienen je medewerkers extra bijzondere aandacht? Hoe wil je hen motiveren? Wat is je bedrijfscultuur? Dat zijn de vragen die ons interesseren. We brengen al jouw voorkeuren in kaart en werken een voorstel op maat uit.

2 | Set-up: Groen licht? Let’s put a smile on that face! We stellen een planning en database op, en personaliseren de kaartjes en giftboxes in jouw huisstijl. Is alles klaar? Check! Binnen de maand gaan je eerste attenties de deur uit.

3 | Smile: Wij zorgen voor de juiste attenties op de juiste momenten. Het plannen, personaliseren en versturen van de attenties nemen wij volledig over. Zo geniet jij van al die lachende gezichten op de werkvloer!

Samen sparren over een geschikte geschenkformule voor jouw team?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x