Veelgestelde vragen


Heb je nog extra vragen? Aarzel niet om ons smile-team te contacteren!

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik instappen?

Je kan vanaf 50 personen bij MASTERsmiles bestellen. Minder dan 50 medewerkers? Dan kan je ons nog altijd inschakelen voor gepersonaliseerde kaartjes en brievenbusdoosjes, maar dan beheer je je eigen planning.

Wat gebeurt er wanneer mijn personeelsbestand in de loop van het jaar verandert?

Je personeelsbestand leeft, dat begrijpen we bij MASTERsmiles maar al te goed. Daarom updaten we je database minimum één keer per maand. Zijn er intussen toch nog wijzigingen? Geef ons een seintje, dan doen wij het nodige.

Waar worden de geschenken geleverd?

Dat mag je zelf kiezen! We leveren je attenties bij jou op kantoor of bij je medewerkers thuis. Ook internationale leveringen behoren tot de mogelijkheden. 

Wat is de gemiddelde levertijd?

Voor nationale verzendingen geldt een levertijd van één à twee werkdagen. Internationale verzendingen zijn gebonden aan langere transittijden die verschillen van land tot land. Ruw geschat nemen internationale leveringen 7 tot 10 werkdagen in beslag. Tijdens de drukke kerstperiode bouwen we een iets ruimere tijdsmarge in. 

Is jullie werkwijze GDPR-proof?

Als dataverwerkingsbedrijf hanteren we de strengste veiligheidsnormen. Daarom sluiten we altijd voorafgaand met jou een standaardsamenwerkingsovereenkomst af. Heb je een eigen policy? Tuurlijk, we bespreken graag met jou hoe we die zo goed mogelijk kunnen toepassen.

Werkt MASTERsmiles op een duurzame manier?

Zet jouw bedrijf hoog in op duurzaamheid? Wij ook! Voor de selectie van je geschenken werken we bijna uitsluitend samen met Belgische producenten. Bovendien dragen al onze papierartikelen het FSC-label en drukken we je kaartjes met de energiezuinigste printers op de markt. En om die printers aan te sturen, maken we dan weer gebruik van zonne-energie. Zo maken we de groene cirkel mooi rond.

Kan ik de inhoud van mijn geschenkdozen zelf kiezen?

Absoluut! We hebben een aantal leuke voorstellen, maar als je liever voor iets exclusiever gaat of gewoon enkele producten wilt vervangen, stellen we met plezier een pakket op maat samen. Ook personalisaties zoals bedrukkingen in jouw huisstijl zijn perfect mogelijk.

Kan ik bedrijfsartikelen aan het pakket toevoegen?

Je geschenkdozen personaliseren met eigen bedrijfsartikelen? Go for it, maar hou wel rekening met de afmetingen van de dozen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x